Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Beeldvormende ronde 1 februari 2018

Het Klavier, raadzaal, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel
19.00 uur

 

We starten deze avond om 19.00 uur met bespreking van het groenstructuurplan. Vanaf 20.00 uur staat de Wetering Plangroep op de agenda.

 • Nr. Stukken Onderwerp
 • Groenstructuurplan

  Op deze avond gaan we de onderwerpen Groenstructuurplan en de nieuwe Bomenverordening bespreken. Het doel is om te achterhalen wat de raadsleden voor ideeën hierover hebben. Na een korte inleiding zullen we deze twee onderwerpen per thema aan vier tafels bespreken.

   

  De thema´s zijn;

  Bomenstructuur en bomenbeheer;

  Water en de invloed hiervan op de inrichting van de openbare ruimte;

  Verkeer en stedenbouw;

  Recreatie, cultuurhistorie, natuur en landschap.

 • De nieuwe Wetering

  De afgelopen twee jaar heeft de Wetering Plan Groep (WPG) een onderzoek uitgevoerd naar een nieuwe opzet voor De Wetering. Uit dit onderzoek zijn vier mogelijke concepten voor De Wetering gekomen. De WPG heeft deze in oktober 2017 aan de raad gepresenteerd. Tijdens deze beeldvormende ronde gaat de raad verder in gesprek met het college en de ambtelijke organisatie over deze concepten en het vervolgproces.

 

U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen en mee te praten. Wilt u zich wel vooraf even aanmelden bij de griffie? Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 289218 of via de e-mail griffie@loonopzand.nl.

mill-tailormade association-rosy